مقاله: Issues and Challenges of Aspect-basedSentiment Analysis: A Comprehensive Survey

❇️نام مقاله:
 Issues and Challenges of Aspect-based
Sentiment Analysis: A Comprehensive Survey

🖋نویسندگان: 
Ambreen Nazir , Yuan Rao, Lianwei Wu , and Ling Sun

📔منتشر شده در : 
IEEE Transactions on Affective Computing

🔸این مقاله به حوزه تحلیل احساسات (SA) که به عنوان عقیده کاوی نیز نامیده می‌شود، بعنوان یک حوزه تحقیقاتی فعال برای نمایش احساسات و کشف خودکار احساسات بیان شده در متن می‌پردازد. هدف SA معمولاً محصول یا خدماتی است که در بین مردم مورد توجه است و افراد به بروز احساسات نسبت به آن اهمیت می­‌دهند. به طور سنتی، SA به عنوان یک قطبیت عقیده در نظر گرفته می‌شود که آیا شخصی در مورد یک رویداد احساسات مثبت، منفی یا خنثی ابراز کرده است.

🔸تحلیل احساسات  به طور کلی در سه سطح طبقه‌بندی شده است. سطح سند، سطح جمله و سطح جنبه به این معنا که آیا یک سند کامل، یک جمله (ذهنی یا عینی) و یک جنبه بیانگر یک احساس است، یعنی مثبت، منفی یا خنثی.

🔸حوزه تحلیل احساسات مبتنی بر جنبه(AbSA)، که در آن جنبه‌ها استخراج می‌شوند، احساسات مربوط به آن‌ها تحلیل می‌شوند و احساسات در طول زمان تکامل می‌یابند، با افزایش بازخورد عمومی و حضور مشتریان در رسانه‌های اجتماعی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. پیشرفت‌های عظیم در این زمینه، محققان را بر آن داشت تا تکنیک‌ها و رویکردهای جدیدی را ابداع کنند، که هر کدام متمرکز بر یک تحلیل/پرسش پژوهشی متفاوت بوده و با مسائل آتی و سناریوهای پیچیده تحلیل احساسات مبتنی بر جنبه کار می‌کند.
 
 🔸حوزه AbSA را می­‌توان بر اساس سه مرحله پردازش اصلی طبقه‌بندی کرد: استخراج جنبه (AE)، تجزیه و تحلیل احساسات جنبه (ASA) و تکامل احساسات (SE). فاز اول به استخراج جنبه‌ها می‌پردازد که می‌تواند جنبه‌های صریح، جنبه‌های ضمنی، اصطلاحات جنبه، موجودیت‌ها و هدف عبارات نظر (OTE) باشد. مرحله دوم قطبیت احساسات را برای یک جنبه، هدف یا موجودیت از پیش تعریف شده طبقه بندی می­‌کند. این مرحله همچنین تعاملات، وابستگی­‌ها و روابط معنایی زمینه­‌ای را بین اشیاء داده­‌ای مختلف، به عنوان مثال، جنبه، موجودیت، هدف، هدف چند کلمه­‌ای، کلمه احساس، برای دستیابی به دقت طبقه‌بندی احساسات، فرموله می­‌کند. مرحله سوم به پویایی احساسات افراد نسبت به جنبه­‌ها (رویدادها) در یک دوره زمانی مربوط می­‌شود. ویژگی­‌های اجتماعی و تجربه شخصی به عنوان علل اصلی SE در نظر گرفته می­‌شود.

🔸از سویی نویسندگان مقاله تاکید دارند که تمرکز پژوهش­‌های موجود به جزئیات فنی یا مراحل خاص AbSA محدود می­‌شود و در آنها مسائل مهم و چالش­‌های کلیدی AE، ASA، SE به طور دقیق بیان و خلاصه نشده است. همچنین به دلیل دستاوردها و نوآوری­‌های نمایی در سال­‌های اخیر، نتایج آن پژوهش‌ها در معرض منسوخ شدن قرار گرفته­‌اند. لذا برای پر کردن این شکاف، نویسندگان مقاله یک بررسی جامع مرتبط با AbSA را پیشنهاد می‌کنند.

 🔸در همین راستا این پژوهش بر مطالعه مسائل و چالش‌های مرتبط با استخراج جنبه‌های مختلف و احساسات مربوط به آن‌ها، نگاشت رابطه‌ای بین جنبه‌ها، تعاملات، وابستگی‌ها و روابط معنایی زمینه‌ای بین اشیاء داده‌ا­ی مختلف برای بهبود دقت احساسات و پیش‌بینی پویایی تحول احساسات تمرکز دارد.

🔸در نهایت یک مرور کلی دقیق از پیشرفت­‌های اخیر در این حوزه خواهد داشت بر اساس اینکه سهم هریک در برجسته کردن و کاهش موضوعات مربوط به استخراج جنبه، تحلیل احساسات جنبه یا تکامل احساسات چه بوده است. عملکرد گزارش شده برای هر مطالعه موشکافانه استخراج جنبه و تحلیل احساسات جنبه نیز ارائه شده است که ارزیابی کمی رویکرد پیشنهادی را نشان می‌دهد.  در انتها رویکردهای تحقیقاتی آتی با تحلیل انتقادی راه‌حل‌های اخیر ارائه شده پیشنهاد و مورد بحث قرار می‌گیرند که برای محققین مفید و برای بهبود طبقه‌بندی احساسات در سطح جنبه کارآمد خواهد بود.

اسکرول به بالا